Siirry sisältöön

Vielä ehdit mukaan Liikuntafoorumiin 2019!

7. Kansallinen liikuntafoorumi järjestetään 28.–29.10.2019 Jyväskylässä. Liikuntafoorumin 2019 teemana on tiedolla johtaminen ja miten tieto muutetaan liikkeeksi. Liikuntafoorumissa tarkastellaan liikunnan ja tiedon suhdetta monipuolisesti aina julkisesta hallinnosta, järjestöistä ja yrityksistä yksittäiseen urheilijaan ja liikkujaan asti. Foorumissa on luvassa paljon mielenkiintoisia puhujia, yleisön osallistamista ja keskustelua. Tässä muutama maistiainen Foorumin tämän vuotisesta tarjonnasta:

  • Professori Rob Briner (Queen Mary University of London) on palkittu tiedolla johtamisen guru, joka johdattelee osallistujat tiedolla johtamisen perusteisiin; Mistä tiedolla johtamisesta on kyse ja miksi tarvitsemme sitä?
  • Apulaisprofessori, ”Lihastohtori” Juha Hulmi (Jyväskylän yliopisto) pohtii viihdyttävään ja rentoon tapaansa tietoon ja näyttöön perustuvan liikkumisen problematiikkaa; Liikuntaa tiedolla ja taidolla vai tuurilla ja humpuukilla?
  • Tutkija Johanna Ahola-Launosen (Helsingin yliopisto) ajatuksia herättävässä puheenvuorossa pohditaan yksilöiden elintapavalintojen problematiikkaa; Valitseeko ihminen elintapansa ja onko ihminen vastuussa valinnoistaan?
  • Kenttäjohtaja Mari Kokolla (Suomen Yrittäjät) on vankka kokemus erilaisesta vaikuttamisviestinnästä. Foorumissa Kokko kertoo, miten liikuntaan liittyvä hyvä tahto olisi mahdollista muuttaa myös käytännön resursseiksi.
  • Hiihdon maailmanmestari Matti Heikkinen tuli urallaan tunnetuksi analyyttisuudestaan. Heikkinen avaa näyttöön perustuvaa valmennusprosessia ja tiedon merkitystä matkallaan maailman huipulle.
  • Pääsihteeri Marco Casagrande (Suomen Palloliitto) esittelee kansainvälisen jalkapalloliitto UEFA:n ja Suomen Palloliiton tekemää suomalaisen jalkapallon Social return on investment -raporttia, joka avaa jalkapallon yhteiskunnallista vaikuttavuutta Suomessa.

Tutustu Liikuntafoorumin 2019 päivitettyyn ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan 10.10. mennessä: www.kesli.fi/liikuntafoorumi/

Liikuntafoorumi on parasta nautittuna paikan päällä, mutta tapahtumaa on myös mahdollista seurata etänä (lisätietoa myöhemmin).

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Keski-Suomen Liikunta.