Siirry sisältöön

Liikuntafoorumin 2019 live-striimi

7. Kansallinen liikuntafoorumi järjestetään 28.–29.10.2019 Jyväskylässä. Ilmoittautuminen foorumiin on päättynyt, ja foorumi kerää tänä vuonna ilahduttavasti noin 330 osallistujaa. Ei huolta jos et pääse paikan päälle, sillä Liikuntafoorumin pääsalin (Wilhelm) ohjelmaa on mahdollista seurata maksutta etänä live-striimin välityksellä:

LINKKI PÄÄSALIN LIVE-STRIIMIIN

Muiden salien (Wolmar ja Wivi) ohjelmaa on mahdollista katsoa videotallenteina foorumin päätyttyä. Videotallenteet lisätään liikuntaneuvoston internetsivuille noin kahden viikon sisään foorumin päättymisestä.

Liikuntafoorumia striimin välityksellä seuraavien on myös mahdollista esittää kysymyksiä puhujille ja osallistua äänestyksiin Screen.io -osallistamisjärjestelmän avulla, jonka löydät tapahtuman alkaessa osoitteesta https://m33.screen.io/jyvaskyla

Lisätietoa Liikuntafoorumista ja sen ohjelmasta täällä.

Lisätietoa:
Saku Rikala
valtion liikuntaneuvosto
sähköposti: saku.rikala@minedu.fi tai puhelin: 029 533 0042

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea. Foorumin paikallisena järjestäjäkumppanina vuonna 2019 toimii Keski-Suomen Liikunta ry (KesLi).