Siirry sisältöön

Liikuntafoorumin 2019 videotallenteet ja esitykset on nyt katsottavissa

7. Kansallinen liikuntafoorumi järjestettiin 28.–29.10.2019 Jyväskylässä (Paviljonki). Foorumin teemana oli tänä vuonna tiedolla johtaminen ja miten tieto muutetaan liikkeeksi. Foorumi keräsi ennätysmäärän – noin 340 – toimijaa valtionhallinnosta, kunnista, järjestöistä, tutkimuslaitoksista ja yrityksistä. Liikuntafoorumiin puhujien esitykset ja videotallenteet on nyt katsottavissa tapahtuman nettisivuilta.

Seuraava Kansallinen liikuntafoorumi järjestetään Kouvolassa 26–27.10.2020, tervetuloa!

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea ja Suomen Paralympiakomitea. Foorumin paikallisena järjestäjäkumppanina vuonna 2019 toimi Keski-Suomen Liikunta ry (KesLi).