Siirry sisältöön

Liikuntafoorumi siirtyy vuodella – Tilalla järjestetään webinaari 27.10.2020

Kahdeksas kansallinen liikuntafoorumi oli tarkoitus järjestää 26–27.10.2020 Kouvolassa. Koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi liikuntafoorumia siirretään vuodella, ja foorumi järjestetään seuraavan kerran 1–2.11.2021 Kouvolassa.

Liikuntafoorumin tilalla järjestetään tänä vuonna tiistaina 27.10. kaikille avoin ja ilmainen puolen päivän webinaari, jonka teemoina ovat koronapandemian vaikutukset liikuntatoimialaan sekä muut liikuntapolitiikan ajankohtaiset asiat. Lisätietoa webinaarista on luvassa kesän ja alkusyksyn aikana.

Varaathan 27.10.2020 päivän jo kalenteriisi!

Lisätietoa:
suunnittelija Saku Rikala
valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö
sähköposti: saku.rikala@minedu.fi tai puhelin: 029 533 0042

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2021 paikallisena järjestäjäkumppanina toimii Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi).