Siirry sisältöön

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen arviointi käynnistyy – Arvioinnin toteutuksesta pyydetään tarjouksia

Valtion liikuntaneuvoston tehtävänä on arvioida valtionhallinnon toimenpiteiden vaikutuksia liikunnan alueella. Yhdeksi liikuntaneuvoston toimikauden 2019–2023 arvioinnin kohteeksi on valittu Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU).

KIHU:n arviointi on tärkeää, koska sillä keskeinen asema huippu-urheilussa ja alan tutkimusrahoituksen saajana. Valtion liikuntahallinnon tuki huippu-urheilututkimukselle ja kehittämistyölle kohdistuu suurelta osin KIHU:lle. Arvioinin tarkoituksena on tuottaa tietoa KIHU:n nykytilasta, asemasta ja merkityksestä suomalaisessa huippu-urheilussa sekä KIHU:n toiminnan tuloksellisuudesta ja vaikutuksista.

Opetus- ja kulttuuriministeriö/valtion liikuntaneuvosto pyytää tarjouksia KIHU:n arvioinnin toteuttamisesta. Tutustu tarjouspyyntöön:

https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/42588/notice/56527/overview

Lisätietoa:
pääsihteeri Minttu Korsberg
valtion liikuntaneuvosto
sähköposti: minttu.korsberg@minedu.fi tai puhelin: 029 533 0018