Siirry sisältöön

Kysely liikuntatutkijoille vaikuttamisesta ja häirinnästä – Vastausaikaa pidennetty

Valtion liikuntaneuvosto toteuttaa kyselyn, jolla kartoitetaan liikuntatutkijoihin kohdistuvaa vaikuttamista, painostamista, häirintää ja maalittamista. Kyselyn tarkoituksena on muun muassa selvittää, kuinka yleistä on liikuntatutkijoihin kohdistuva erilainen vaikuttaminen ja häirintä, millaisia mahdolliset tapaukset ovat olleet sekä miten mahdollisiin tapauksiin on puututtu.

Kysely on kohdistettu henkilöille, jotka tutkivat tai ovat tutkineet fyysiseen aktiivisuuteen, liikuntaan tai urheiluun liittyviä teemoja eri tieteenaloilla. Kyselyyn toivotaan vastauksia myös niiltä, jotka eivät ole kokeneet vaikuttamista, painostamista, häirintää tai maalittamista.

Kyselyyn vastaamiseen kuluu arviolta 15 minuuttia. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kyselyyn vastataan anonyymisti, ilman nimeä ja muita tunnistetietoja, joten vastaajia ei voida yhdistää annettuihin vastauksiin.Vastauksia käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti. Kyselyn aineistoja ei luovuteta muiden toimijoiden käyttöön.

Kyselyn vastausaikaa on pidennetty 8.10.2021 asti. Kyselyn tulokset julkaistaan loppuvuodesta 2021.

Sähköiseen kyselyyn pääse vastaamaan tästä:

LINKKI SUOMENKIELISEEN KYSELYYN

Kiitos paljon osallistumisestasi!

Lisätietoa kyselystä:
erityisasiantuntija Saku Rikala
valtion liikuntaneuvosto
sähköposti: saku.rikala@minedu.fi tai puhelin: 029 533 0042