Siirry sisältöön

Liikuntafoorumi siirtyy vuodella – Tilalla järjestetään webinaari 1.11.2021

Kahdeksas Kansallinen liikuntafoorumi oli tarkoitus järjestää Kouvolassa 1.‒2.11.2021. Koronapandemian takia kasvokkainen liikuntafoorumi siirretään järjestettäväksi ensi vuonna Kouvolassa.

Kasvokkaisen foorumin tilalla järjestetään etänä maanantaina 1.11. kaikille avoin ja maksuton webinaari, jonka teemana on liikunnan arvo. Lisäksi foorumissa on esillä liikuntapolitiikan ajankohtaiset asiat ja katsaus päättyneeseen huippu-urheilun olympiadiin. Luvassa on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskustelua liikuntapolitiikan ajankohtaisista teemoista. Tutustu webinaariin ja ilmoittaudu mukaan.

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Foorumin paikallisena yhteistyökumppanina vuonna 2022 toimii Kymenlaakson Liikunta ry KymLi.