Siirry sisältöön

Tarjouspyyntö: Liikunnan koulutuskeskusten arviointi

Valtion liikuntaneuvosto käynnistää arvioinnin liikunnan koulutuskeskuksista.

Suomessa on 11 valtakunnallista ja kolme alueellista liikunnan koulutuskeskusta (urheiluopistoa). Koulutuskeskukset ovat kokopäiväistä opetusta antavia valtakunnallisia sisäoppilaitoksia tai alueellisia oppilaitoksia, joiden tehtävänä on järjestää liikuntaharrastusta, hyvinvointia ja terveyttä edistävää koulutusta koko väestölle sekä liikunnan järjestö- ja seuratoimintaa palvelevaa koulutusta ja valmennustoimintaa

Arvioinnin tarkoituksena on tuottaa kokonaiskuva liikunnan koulutuskeskusten toiminnan nykytilasta, asemasta ja merkityksestä osana liikunta-alan ja koulutusalan toimijakenttää. Arvioiti tuottaa myös suosituksia koulutuskeskusten roolin, toiminnan, olosuhdeinfran, valtionohjauksen ja yhteistyön kehittämiseksi.

Tutustu tarjouspyyntöön hankintailmoitukset.fi-palvelussa.