Siirry sisältöön

Ideoi Liikuntafoorumia 2020!

Seuraava Kansallinen liikuntafoorumi järjestetään Kouvolassa 26–27.10.2020. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa Liikuntafoorumin 2020 ohjelmaan. Kerro meille, mitä teemoja seuraavassa Liikuntafoorumissa tulisi käsitellä vastaamalla kyselyymme 2.12.2019 mennessä!

LINKKI KYSELYYN

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä. Vuoden 2019 Liikuntafoorumi järjestettiin Jyväskylässä ja teemana oli tiedolla johtaminen.