Siirry sisältöön

Valtion liikuntahallinnon juhlavuosi ja Maksa mitä haluat -haaste siirtyvät ensi vuoteen

Valtion liikuntahallinto täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Koronaviruspandemian takia 100-vuotisjuhlat siirtyvät ensi vuoteen.

Osana juhlavuotta valtion liikuntahallinto haastoi eri toimijat toteuttamaan Unelmien liikuntapäivää tänä vuonna ”Maksa mitä haluat”-konseptilla, mutta tässä tilanteessa myös haaste siirretään. Haaste on tarkoitus toteuttaa ensi vuonna Unelmien liikuntapäivänä. Sen sijaan Unelmien liikuntapäivä toteutetaan myös tänä vuonna, mutta uudessa muodossa kodeissa ja somessa (ks. www.unelmienliikuntapaiva.fi). Pahoittelemme siirrosta aiheutuvaa vaivaa.

Lisätietoja: Saku Rikala, suunnittelija, saku.rikala@minedu.fi tai puh. 0295 3 30042
Lisätietoa Unelmien liikuntapäivästä 2020: www.unelmienliikuntapaiva.fi