Siirry sisältöön

Tarjouspyyntö arvioinnista: Kestävän kehityksen edistäminen valtion liikkumista, liikuntaa ja urheilua koskevissa toimenpiteissä

Valtion liikuntaneuvosto käynnistää arvioinnin kestävän kehityksen edistämisestä osana valtion liikkumista, liikuntaa ja urheilua koskevia toimenpiteitä.

Arvioinnissa on tarkoitus muun muassa selvittää, miten kestävän kehityksen sitoumukset koskettavat valtion liikuntahallinnon toimenpiteitä sekä miten kestävää kehitystä edistetään osana opetus- ja kulttuuriministeriön liikkumisen, liikunnan ja urheilun edistämisen toimenpiteitä, kuten osana eri avustusmuotoja ja informaatio-ohjausta. Lisäksi arvioinnissa luodaan katsaus muiden ministeriöiden hyviin käytäntöihin, joiden avulla kestävä kehitys on pystytty huomioimaan eri ohjauskeinoissa. Arvioinnissa luodaan myös suosituksia kestävän kehityksen huomioimiseksi entistä paremmin osana valtion liikuntahallinnon toimenpiteitä.

Tutustu tarjouspyyntöön hankintailmoitukset.fi-palvelussa.