Siirry sisältöön

Liikuntafoorumin ilmoittautumisaikaa jatkettu 9.10. asti

Tämän vuoden Liikuntafoorumi (30.–31.10. Kisakallio, Lohja) on kerännyt jo hyvin osallistujia niin kunnista, järjestöistä, valtionhallinnosta kuin muista toimijoista. Foorumin ilmoittautumisessa alkoi loppukiri ilmoittautumisen loppusuoralla. Ilmoittautumisaikaa onkin jatkettu 9.10 asti, jotta kaikki halukkaat pääsevät mukaan.

Liikuntafoorumiin osallistuville tiedoksi, että Kisakalliosta on tarjolla vielä hotelli- ja opistotasoista majoitusta, joten vielä on mahdollista päästä majoittumaan myös seminaaripaikalle. Lisätietoa majoituksesta täällä.

Jos otat majoituksen lähialueen hotelleista (Espoo ja Siuntio), osallistujille järjestetään yhteiskuljetuksia välillä Helsingin keskusta – Kisakallio – majoituspaikat. Yhteiskuljetus kuuluu seminaarin hintaan. Ilmoittautuminen kuljetuksiin on auennut. Lisätietoa kuljetuksesta täällä.

Tutustu Liikuntafoorumiin ja ilmoittaudu vielä mukaan 9.10. mennessä täällä!