Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

8. Kansallinen liikuntafoorumi 1.–2.11.2021

Tapahtuma
Päivämäärä ja aika
1.11.2021, klo 09:00 - 2.11.2021, klo 14:00
Tapahtumapaikka
Kouvola
Suomi

Kahdeksas kansallinen liikuntafoorumi järjestetään seuraavan kerran 1–2.11.2021 Kouvolassa. Liikuntafoorumi oli tarkoitus järjestää Kouvolassa lokakuussa 2020, mutta koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi liikuntafoorumia siirrettiin vuodella.

Liikuntafoorumin tilalla järjestettiin vuonna 2020 kaikille avoin ja ilmainen puolen päivän webinaari, jonka teemoina olivat koronapandemian vaikutukset liikuntatoimialaan sekä muut liikuntapolitiikan ajankohtaiset asiat. Lisätietoa webinaarista löydät täältä.

 

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2021 paikallisena järjestäjäkumppanina toimii Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi).