Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

8. Kansallinen liikuntafoorumi 1.–2.11.2021

Tapahtuma
Päivämäärä ja aika
1.11.2021, klo 11:00 - 2.11.2021, klo 14:00
Tapahtumapaikka
Kouvola
Suomi

Kahdeksas Kansallinen liikuntafoorumi järjestetään 1–2.11.2021 Kouvolassa (Kuusankoskitalo).

Liikuntafoorumin teemana on tänä vuonna liikunnan arvo, jota käsitellään monipuolisesti eri näkökulmista. Lisäksi foorumissa on esillä liikuntapolitiikan ajankohtaisia asioita ja katsaus päättyneeseen huippu-urheilun olympiadiin. Luvassa on paljon mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskustelua liikuntapolitiikan ajankohtaisista teemoista.

Liikuntafoorumiin voit osallistua niin paikan päällä kuin etänä. Foorumi järjestetään voimassa olevat terveysturvallisuusohjeet huomioiden. Koronatilanteen johdosta muutokset foorumin järjestelyihin ovat mahdollisia.

Foorumin ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan elokuussa. Lisätietoa Liikuntafoorumista 2021 ja sen käytännön järjestelyistä on luettavissa KymLin sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa!

 

 

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2021 paikallisena järjestäjäkumppanina toimii Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi).