Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

8. Kansallinen liikuntafoorumi 1.–2.11.2021

Tapahtuma
Päivämäärä ja aika
1.11.2021 - 2.11.2021
Tapahtumapaikka
Kouvola
Suomi

Kahdeksas kansallinen liikuntafoorumi järjestetään seuraavan kerran 1–2.11.2021 Kouvolassa. Seuraava liikuntafoorumi oli tarkoitus järjestää Kouvolassa 26–27.10.2020, mutta koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi liikuntafoorumia on siirretty vuodella.

Liikuntafoorumin tilalla järjestetään tänä vuonna tiistaina 27.10. kaikille avoin ja ilmainen puolen päivän webinaari, jonka teemoina ovat koronapandemian vaikutukset liikuntatoimialaan sekä muut liikuntapolitiikan ajankohtaiset asiat. Lisätietoa webinaarista on luvassa kesän ja alkusyksyn aikana.

 

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2021 paikallisena järjestäjäkumppanina toimii Kymenlaakson Liikunta ry (KymLi).