Siirry sisältöön

Lähde näytteilleasettajaksi Liikuntafoorumiin 2023!

9. Kansallinen liikuntafoorumi järjestetään 30.–31.10.2023 Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.
Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava valtakunnallinen keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumi on kerännyt viime vuosina paikan päälle 250−340 osallistujaa. Foorumin kävijät ovat liikkumisen, liikunnan ja urheilun sekä hyvinvoinnin edistämisestä kiinnostuneita toimijoita muun muassa kunnista, valtionhallinnosta, järjestöistä, oppi- ja tutkimuslaitoksista sekä yrityksistä. Lisätietoa tämän vuoden Liikuntafoorumista täällä.

Liikuntafoorumissa 2023 on vielä näyttelypaikkoja vapaana. Jos kiinnostuit tulemaan näytteilleasettajaksi Liikuntafoorumiin, ota yhteyttä foorumin paikalliseen järjestäjäkumppaniimme:

Päivi Ahlroos-Tanttu, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu
sähköposti: paivi.ahlroos-tanttu@eslu.fi tai puhelin: 040 716 1355

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2023 paikallisena järjestäjäkumppanina toimivat Kisakallion Urheiluopisto, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu sekä Lohjan kaupunki.