Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

9. Kansallinen liikuntafoorumi

Tapahtuma
Päivämäärä ja aika
30.10.2023, klo 12:00 - 31.10.2023, klo 13:00
Tapahtumapaikka
Kisakallion Urheiluopisto
Kaarina Karin tie 4
Lohja, 08360
9. Kansallinen liikuntafoorumi 30.–31.10.2023 Kisakallion Urheiluopisto, Lohja

Liikunta-alan vuoden ykköstapahtuma, Kansallinen liikuntafoorumi kokoa yhteen liikkumisen edistämisen, liikunnan ja urheilun toimijat yhteen tänä vuonna Kisakallion Urheiluopistolle, Lohjalle.

Luvassa on jälleen paljon uusinta tietoa, mielenkiintoisia puhujia ja keskusteluja liikkumisen ja liikuntapolitiikan ajankohtaisista teemoista sekä tärkeitä kollegojen kohtaamisia.

Liikuntafoorumin 2023 ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan kevään aikana. Foorumiin voi osallistua niin paikan päällä kuin etänä.

Merkkaa jo nyt päivät kalenteriisi!

Lisätietoa:
erityisasiantuntija Saku Rikala
valtion liikuntaneuvosto, statens idrottsråd
opetus- ja kulttuuriministeriö, undervisnings- och kulturministeriet
sähköposti: saku.rikala@gov.fi tai puhelin: 029 533 0042

Kansallinen liikuntafoorumi on liikuntakulttuuria laaja-alaisesti yhteiskunnassa käsittelevä ja eri toimijatahot yhteen kokoava keskustelu- ja vuorovaikutusareena. Foorumin tavoitteena on vahvistaa liikunta- ja urheiluasioiden yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja painoarvoa. Foorumissa käsitellään ajankohtaisia, vaikutukseltaan merkittäviä ja liikuntakulttuurin arvopohjaan liittyviä kysymyksiä.

Liikuntafoorumin järjestävät yhteistyössä valtion liikuntaneuvosto, opetus- ja kulttuuriministeriö, Yleisradio, Veikkaus, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea ja Suomen Kuntaliitto. Liikuntafoorumin 2023 paikallisena järjestäjäkumppanina toimivat Kisakallion Urheiluopisto, Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu sekä Lohjan kaupunki.